Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Schieberle, Peter
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Τζιόλα (2)
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (1)
Κυκλοφορεί (1)
Συντελεστές
Belitz, Hans - Dieter (2)
Grosch, Werner (2)
Schieberle, Peter (2)
Βάρναλης, Άγγελος Ι. (2)
Παπαγεωργίου, Μαρία Δ. (2)
Ραφαηλίδης, Στυλιανός Ν. (2)
Έτος έκδοσης
2007
2012
έως
2012
2007
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (2)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (2)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Χημεία τροφίμων
Belitz, Hans - Dieter
||
Grosch, Werner
||
Schieberle, Peter
Βάρναλης, Άγγελος Ι. (Μετάφραση)
||
Παπαγεωργίου, Μαρία Δ. (Μετάφραση)
||
Ραφαηλίδης, Στυλιανός Ν. (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-418-367-8 ||
Τζιόλα
||
2012 ||
Σκληρόδετο ||
1007 σελ.
Κυκλοφορεί,
€76.83 (περ. ΦΠΑ 6%)
Χημεία τροφίμων
Belitz, Hans - Dieter
||
Grosch, Werner
||
Schieberle, Peter
Βάρναλης, Άγγελος Ι. (Μετάφραση)
||
Παπαγεωργίου, Μαρία Δ. (Μετάφραση)
||
Ραφαηλίδης, Στυλιανός Ν. (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-418-138-4 ||
Τζιόλα
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
1599 σελ.
Εξαντλημένο,
€83.79 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*